Veelgestelde Vragen

We hebben de meeste gestelde vragen voor u op een rij gezet, gesorteerd in verschillende categorieën. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via de telefoon, whatsapp, mail of de chat op de website en we helpen u graag. 

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW. De BTW voor onze producten bedraagt 21%. Mocht u de prijzen exclusief BTW willen weten en u komt daar zelf niet helemaal uit, neem dan vooral contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de prijzen exclusief BTW. 

Op welke manier kan ik betalen op de webshop?

Op onze website kan er op verschillende manieren betaald worden. De betaalmogelijkheden die er zijn bij elitewijnkoelkast.nl zijn de volgende; iDeal, Paypal, Visa, Mastercard & Klarna. De transacties worden bij ons op de website uitgevoerd door Shopify Payments. 

Kan ik mijn product retourneren als ik niet tevreden ben?

Wanneer u niet tevreden bent over het aangekochte product, dan kunt u uiteraard het product retourneren. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Houdt er rekening mee dat er bij verschillende producten retourkosten in rekening worden gebracht. U kunt meer informatie vinden over het retourneren van producten op onze retourpagina

Kan ik elke wijnkoelkast inbouwen?

Nee, u kunt niet elke wijnkoelkast inbouwen. Per product op onze website staat duidelijk aangegeven of de wijnkoelkast een inbouw wijnkoelkast is, een onderbouw wijnkoelkast of een vrijstaande wijnkoelkast. De inbouw en onderbouw wijnkoelkasten kunnen worden ingebouwd. De vrijstaande wijnklimaatkasten zijn zoals de naam al aangeeft, alleen bestemd om als vrijstaand neer te zetten. Dit heeft te maken met de verluchting van de wijnkoelkast. De vrijstaande wijnkoelkasten verluchten rondom de wijnkoelkast. Inbouw en onderbouw modellen verluchten doormiddel van de voorkant of achterkant van de wijnkoelkast. Mocht u twijfelen of u een vrijstaand model of een inbouw/onderbouw model nodig heeft, neem dan vooral contact met ons op! 

Hebben jullie een showroom?

Nee, op dit moment hebben wij nog geen showroom in Nederland of België. Wel zijn wij bezig met het creëren van een showroom. Mocht u toch graag een model in het echt willen zien, neem dan contact met ons op. Wij hebben op verschillende plekken door Nederland bij verschillende keukendealers en interieurzaken wijnkoelkasten staan. Wij kunnen u dan adviseren om naar een bedrijf te gaan wat bij u in de buurt zit. Daarnaast hebben wij van bijna alle modellen wijnkoelkasten reallife foto's, welke wij altijd naar u willen toesturen per mail of Whatsapp. Laat dit dan ook vooral weten als dit gewenst is. 

Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat moet ik doen?

Als eerste onze welgemeende excuses, dit is absoluut niet de bedoeling. Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@wine-outdoorsolutions.nl of via de telefoon. Wij zullen u vragen om wat foto’s te sturen van het beschadigde product en hierbij uw ordernummer te vermelden. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen en hoe dan ook met een gepaste oplossing komen.

Heb ik garantie op mijn producten?

Uiteraard heeft u bij alle producten die u bestelt bij ons, recht op garantie. De garantie verschilt bij ons per product en/of merk. U kunt alle garanties van onze producten terugvinden op de productpagina of op onze speciaal ingerichte garantievoorwaarden pagina

Hoe kies ik de juiste wijnkoelkast?

Het kiezen van de juiste wijnkoelkast is van groot belang. Wanneer u weet dat u een wijnkoelkast wilt aanschaffen, is het belangrijk dat u zichzelf een aantal vragen stelt; wil ik een wijnkoelkast, een wijnklimaatkast of een bewaarkast? Wat sluit het best aan bij uw wensen? Heeft u veel ruimte voor opslag nodig? Of kunt u af met een kleiner exemplaar? Wilt u meerdere temperatuurzones, of is één zone voldoende? Wenst u het model in te bouwen, of heeft u juist een vrijstaande plek gereserveerd? Dit zijn vragen die u zichzelf moet afstellen en moet beantwoorden. Afhankelijk van de antwoorden kan de juiste wijnkoelkast worden gekozen. Mocht u twijfelen of graag wensen dat er een expert met u mee denkt, neem dan vooral contact met ons op! 

Kan ik ook zakelijk producten bij jullie kopen?

Het bestellen bij ons als zakelijk klant is mogelijk. Naast dat wij aan particuliere verkopen, leveren wij ook aan keukendealers, interieurbouwers en andere bedrijven die een wijnkoelkast nodig hebben voor een klant van hen. Mocht zakelijk inkopen gewenst zijn, neem dan contact met ons op.

 

Heeft u nog een vraag die aan de hand van deze pagina of via de website niet wordt beantwoord? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Stel ons deze vraag via het contactformulier, de chat, via de mail of per telefoon.