Retourneren

Uiteraard hopen wij dat u tevreden bent met uw ontvangen product. Mocht u desondanks toch het bestelde producten willen retourneren, dan is dit mogelijk. Hieronder vindt u meer informatie over het retourneren van producten.

Niet goed, geld terug

Het kan helaas wel eens voorkomen dat een product niet voldoen aan de verwachtingen of niet goed is. Kleur en afwerking kunnen wel eens anders zijn dan verwacht of u bent gewoon niet tevreden. Mocht dit voorkomen, neem dan eerst contact met ons op om te kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen. 

Als u bij ons besteld, gaan wij er vanuit dat u uw beslissing goed heeft overwogen. Desondanks kan het dan nog voorkomen dat het niet naar uw zin in. Wij geven dan daarom ook de mogelijkheid om een product te retourneren. U heeft tot 14 dagen na aankoop recht om het gekochte product te retourneren naar ons. Neem voor het retourneren van een product contact met ons op door een mail te sturen naar info@wine-outdoorsolutions.nl. Na het ontvangen van uw mail zullen wij uw retouraanvraag in behandeling nemen en u zo snel als mogelijk terugkoppeling geven. Nadat het retour geaccepteerd is, heeft u vervolgens nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Product retourneren

Om de kwaliteit van de wijnkoelkast te blijven waarborgen, zullen wij de wijnkoelkast weer zelf komen ophalen bij het bezorgadres. De kosten voor het retourhalen van de wijnkoelkast bij het bezorgadres is voor uw eigen rekening. De kosten hiervan bedragen €75 voor een wijnkoelkast onder de 60 kg en €90 voor een wijnkoelkast boven de 60 kg. Wij zullen deze kosten van het aankoopbedrag af halen.

Terugbetalingsbeleid

Wij zullen vervolgens na ontvangst van het geretourneerde product(en) z.s.m. (uiterlijk binnen 5 werkdagen) het verschuldigde orderbedrag terugstorten op uw bankrekening mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

LET OP: als we een geretourneerd product ontvangen waarvan wij vinden dat het niet voldoet aan de voorwaarden van het retourneren zullen wij contact met u opnemen om de voortgang te bespreken. Mijn-Wijnkoelkast behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren indien een artikel in gebruikte of beschadigde staat is geretourneerd

Retour voorwaardes

We helpen u graag met uw retour, maar let wel op de volgende voorwaarden. Heeft u hier vragen over, neem even contact op en we proberen u zo goed mogelijk te helpen. 

  • Het product is onbeschadigd, ongemonteerd en niet gebruikt.
  • Het product wordt in de originele verpakking retour gestuurd, welke is onbeschreven en niet ernstig is beschadigd.
  • De verpakking is compleet, waaronder plastic folie, gebruiksaanwijzingen, zakjes en tempex. 
  • De doos dient netjes te worden dicht gemaakt met transparante tape. 
  • Het product dient aangetekend en verzekerd met track & trace verstuurd te worden (behalve bij een wijnkoelkast).
  • Het product wat retour verzonden wordt moet goed beschermd zijn zodat het onderweg niet beschadigd.