Garantievoorwaarden

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Wij verkopen enkel kwaliteitsproducten, echter is hier helaas ook wel eens wat mis mee door bijvoorbeeld het transport. Wij helpen u graag met het oplossen van een probleem. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken, dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder bepaalde omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Voor de producten die u bij ons koopt geldt uiteraard de fabrieksgarantie van het merk. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van de fabrieksgarantie per merk.

Dometic

Op alle wijnkoelkasten van Dometic zit een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Dometic verleent 24 maanden garantie op de in de aankoopnota vermelde producten, gerekend vanaf de koopdatum. Indien zich binnen deze periode een storing voordoet, welke het gevolg is van een materiaal – en/of constructiefouten, heeft u recht op kosteloos herstel.

Daarnaast verleent Dometic 12 maanden garantie op de door haar servicedienst uitgevoerde herstelwerkzaamheden en het daarbij nieuw aangebrachte materiaal, gerekend vanaf de hersteldatum. Indien zich in deze periode een storing voordoet, welke het gevolg is van de herstelwerkzaamheden of het daarbij nieuw aangebrachte materiaal, dan heeft u recht op kosteloos herstel.

Mocht u gebruik willen maken van de service en garantie van een Dometic product, dan vragen wij u vriendelijke om dit te melden aan ons. Wij zullen vervolgens contact leggen met Dometic om deze aanvraag in gang te zetten. Daarnaast kunt u dit ook zelf doen. U dient het RMA-formulier in te vullen via de website van Dometic. U kunt het RMA-formulier van Dometic hier vinden!

Wijnkoelkasten Dometic

Dunavox

Bij Dunavox staat het waarborgen van de kwaliteit van de producten voorop. Op alle wijnkoelkasten van Dunavox zit dan ook een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar. Binnen deze 3 jaar bent u verzekerd van gratis service van een speciaal onderhoudsteam speciaal voor Dunavox wijnkoelkasten. Ook wanneer u niet tevreden bent over uw wijnkoelkast in de eerste 6 maanden, staan wij graag klaar met Dunavox om te kijken of we de wijnkoelkast kunnen omruilen voor een nieuwe of een andere variant. Op deze manier hopen wij altijd met een passende oplossing te komen, omdat uw tevredenheid voorop staat.

Mochten er binnen de eerste 3 jaar problemen voorkomen bij uw wijnkoelkast, dan vragen wij u om ons te mailen, bellen of whatsappen. Wij kijken namelijk graag of we wat voor u kunnen betekenen op het gebied van het repareren en/of vervangen van uw Dunavox wijnklimaatkast. Mocht u een serviceaanvraag willen indienen, dan kan dit ook via ons. Daarnaast is dit uiteraard ook mogelijk via de eigen website van Dunavox NL. Via Dunavox kunt u de serviceaanvraag indienen via; https://old.dunavox.com/nl/service/

Dunavox wijnkoelkast

Swisscave

Swisscave is een Zwitsers merk wat voldoet aan de hoogste normen als het gaat om het veilig bewaren en rijpen van wijn. Dit resulteert uiteindelijk in een goed door ontwikkelde wijn die tot haar recht komt in het glas. Daarnaast staat Swisscave garant voor een optimale presentatie en temperatuurbeheersing voor alle soorten wijn. De wijnklimaatkasten, wijnkoelkasten, wijnbewaarkasten en serveerkasten zijn geschikt voor plaatsing in hotels, restaurants en wijnwinkels. Uiteraard kunnen de modellen ook geplaatst worden in huis. 

Bij Swisscave staat het erom bekend dat zij in hoge normen van functionaliteit en bruikbaarheid ontwerpen. Er is speciale aandacht besteed aan de materialen die worden gebruikt om de producten te construeren; glas, roestvrij staal & hout. Op Swisscave zit standaard 2 jaar volledige garantie. Hierbij is de mogelijkheid om dit met 1 of 2 jaar te verlengen doormiddel van een onderhoudscontract. Indien dit gewenst is, neem hier contact met ons over op. 

Mochten er daarnaast problemen voorkomen met uw Swisscave wijnkoelkast, neem dan hiervoor contact met ons op. Met het speciale serviceteam van Swisscave proberen wij zo snel als mogelijk het probleem te verhelpen. 

SWISSCAVE Reviews | Read Customer Service Reviews of swisscave.com

Temptech 

Temptech is een Noors bedrijf, wat is opgericht in 2004. Temptech is de grootste producent en leverancier van wijnkoelkasten in Scandinavië. Temptech is gekozen door veel van de meest bekende Noorse restaurants, wijn verzamelaars en importeurs. Het staat bekend om zijn mooie design en hoge kwaliteit!

De Temptech wijnkoelkasten zijn voorzien van een fabrieksgarantie van 2 jaarAls een van de weinige merken ontwikkelt Temptech namelijk zijn eigen producten en maken ze gebruik van compressoren die speciaal gemaakt zijn voor wijnklimaatkasten, waardoor ze veel minder geluid maken en trillingen veroorzaken. 

Mochten er na 2 jaar problemen voorkomen bij uw wijnkoelkast, dan vragen wij u om contact met ons te nemen. We zullen er dan alles aan proberen te doen om het probleem op te lossen. 

Temptech logo wijnklimaatkast