Over Ons

Welkom op onze website!

4 ondernemers, die ook nog eens alle 4 dezelfde passie delen; WIJN & GENOT. En oja, ze zijn ook nog eens op ondernemersgebied gespecialiseerd in 4 verschillende dingen. Combineer dit met de wil om altijd servicegericht te handelen en... Wine & Outdoor Solutions is geboren! 

Vanuit de passie voor wijn & genot is vervolgens Elite Wijnkoelkast ontstaan. Wij houden van lekker eten en drinken, waarbij een heerlijk glas wijn absoluut de favoriet is. Naast de liefde voor de smaak van een wijn, vinden wij de opslag en zorg voor wijnen ook een belangrijk aspect. Door het netwerk in de wijnwereld is het idee ontstaan om Elite Wijnkoelkast op te richten. Want zeg nou eerlijk; wat is mooier dan een wijnkoelkast om vanuit daar de wijnen te serveren en in op te slaan?

Bij Elite Wijnkoelkast vindt u uitsluitend premium merken. Wij streven naar de perfecte service en kwaliteit en premium merken dragen hier volgens ons enorm aan bij. Producten moeten goed functioneren en voldoen aan de verwachtingen van u als klant. Wanneer een product niet optimaal functioneert, moet de mogelijkheid er zijn om dit te kunnen verbeteren. Service om dit te na te streven draagt hieraan bij. Bij onze merken staat service dan ook hoog in het vaandel en dit is de reden waarom wij met deze merken samenwerken. Daarnaast is ook de kwaliteit en het design van deze merken goed. Dit geeft een fijn gevoel om de wijnen op te slaan. 

De juiste wijnkoelkast vinden voor bij u in de keuken of bar, dat is waar wij bij Elite Wijnkoelkast voor gaan! 

Veel plezier op onze website!

Bereikbaarheid;

Elitewijnkoelkast.nl, onderdeel van Wine & Outdoor Solutions B.V.

Telefoon: + 31 6 27 34 00 99
E-mail: info@wine-outdoorsolutions.nl
Adres: Sofiapad 6 / 3541EV Utrecht / Nederland (geen bezoekadres)
Openingstijden: Ma – Za 09:00 – 20:00 uur
KVK-nummer: 87949938 
Btw-nummer: NL864458186B01
IBAN: NL72 RABO 0319 2875 48